Personal Finance

Als uw persoonlijk financieel regisseur begeleid ik u met het realiseren van uw vermogensdoelstellingen. Ik verdiep me in uw persoonlijke financiële situatie, bouw met u een vertrouwensband op en kom op basis daarvan tot een gedegen vermogensplan. Ik begeleid u graag in het maken van keuzes met betrekking tot groei, behoud of overdracht van uw vermogen. Ook ondersteun ik u in de keuze over tal van financiële en fiscale zaken zoals financieren, betalingsverkeer en dagelijkse bankzaken. Als u dat wenst onderhoud ik de contacten die in uw financiële wereld van belang zijn, zoals vermogensbeheerders, bankiers, accountants, fiscalisten, notarissen, juristen en makelaars.

Met mijn 20-jarige ervaring als private banker bij zowel grootbanken als een kleinere, gespecialiseerde private bank, weet ik goed wat er speelt binnen de doelgroep van vermogende particulieren en ondernemers. Veel van mijn klanten vragen mij dan ook om hen te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Ik werk volledig onafhankelijk, maar ik beschik wel over een uitstekend netwerk waarvan ik u graag deelgenoot maak. Een goede specialist of vermogensbeheerder is letterlijk “just a phonecall away”.

In mijn rol van financieel regisseur en vertrouwenspersoon vind ik dat de ondersteuning op korte en op lange termijn een gegeven moet zijn waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Met al mijn klanten heb ik inmiddels al lange tijd een vertrouwensrelatie, daar investeer ik met plezier veel tijd in. Indien u wenst kan ik ook uw dagelijkse (bank)zaken uit handen nemen.

Wilt u meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Uiteindelijk is de klik tussen ons het allerbelangrijkste om onze samenwerking succesvol te laten zijn.