Mijn naam is Jessica Biermans, geboren in 1974 en woonachtig in Breda. De afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel plezier als private banker bij meerdere Nederlandse banken gewerkt. Eind 2018  heb ik besloten mijn droom te volgen: werken als onafhankelijk, persoonlijk financieel adviseur, waarin ik kan adviseren in vrijheid en niet gebonden ben aan een bank of vermogensbeheerder.

Ik zie het als een uitdaging om moeilijke gesprekken over de dood en het (levens)testament op een luchtige en heldere toon te voeren, zodat het minder beladen is.  Zeker, het onderwerp is serieus, maar dat betekent niet dat er tijdens deze gesprekken niet gelachen wordt. Of zoals Toon Hermans zegt: “Gevoel voor humor begint bij gevoel voor verdriet”.

Buiten mijn werk ben ik graag sportief bezig. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool, zowel voor cardio- als krachttraining. Ik ben trainer/coach van het hockeyteam van mijn oudste zoon en ik kijk graag naar de tennis en de golf van mijn jongste zoon. Als gezin genieten wij van sportieve vakanties in Oostenrijk, vaak in combinatie met “la dolce vita” in Italië. Ik zoek graag de gezelligheid van familie en vrienden op, maar kan ook echt genieten van een goed boek op de bank of een mooie film op tv.

Kernwoorden die bij mij passen zijn toegankelijk, eerlijk, gedreven en een verbinder.
Mijn klanten geven mij terug dat ze de samenwerking met mij als heel plezierig en eerlijk ervaren.

Bent u benieuwd geworden naar mijn aanpak? Neemt u dan contact met mij op. Ik kijk uit naar een persoonlijke kennismaking.

Tot snel!
Jessica